JS Food,Wine & Art

Klik på billedet for stor udgave

Terra Creta blandede grønne og kalamta oliven.

Terra Creta bruger grønne "Chalkidiki" oliven, som dyrkes i Nordgrækenland. Det Ægæiske havs dybe blå, den lyse varme sol og det frugtbare græske land skaber disse fine grønne oliven som er kombineret med de mere specielle Kalamta oliven. Deres brun-sorte farve og karakteristiske "mandel" form har en unik og flot smag, der er anderledes end alle andre olivensorter i verden. Kalamata oliven vokser kun i bestemte regioner i Grækenland, i begrænsede mængder, så de betragtes som et meget specielt produkt. Terra Creta har søgt Grækenland igennem for at finde bønder, der producerer de bedste, mest lækre, naturligt fermenterede oliven (spiseoliven er alle fermenterede, nogle naturligt, de fleste ikke), og vi er stolte over at kunne tilbyde dem som en del af den græske middelhavskost. Terra Cretas oliven produceres ved hjælp af traditionel fermentering, og har ingen tilsætningsstoffer og er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve. Kvalitets oliven kendes på deres ”bid”. Kødets fasthed og smag, der rækker langt ud over smagen af det vand de ligger i. Giv dig selv en gave, og prøv oliven der smager, som oliven bør smage. Terra Cretas blandende oliven er et godt valg til salater, snacks, pizzaer og retter fra middelhavsområdet.

39,- DKK