JS Food & Wine

Salg af delikatesser, krydderier, samt catering

ANSJOSFILETER I ØKOLOGISK EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE

HÅNDLAVET ANSJOSFILETER I FYLDIG ØKOLOGISK OLIVENOLIE - PÅ GLAS

(SKAL OPBEVARES KØLIGT MELLEM 5-12 C. Se mere her)

Smagfulde ansjoser på glas fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtigt fisket og certificeret af MSC. Nyd dem som de er eller brug deres fantastiske umami i din madlavning. Grøndals ansjoser fiskes naturskånsomt med net i Biscayen.

Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.


MAKREL I TOMAT - KRYDRET OG LÆKKER

DEN BEDSTE MAKREL I TOMAT PÅ DÅSE

Makrelfilet i krydret tomatsauce fra Pinhais og Grøndals, er en makrel i tomat, som du aldrig har fået den før. Bæredygtige makreller fra Portugal fyldt med protein og sunde fedtsyrer. Pakket i BPA-fri dåser.

Makrel i tomat er en dansk klassiker, men aldrig før har makrel i tomat været så lækker, fyrig og velsmagende. En dåse makrel i tomat, kan man nærmest kalde for en hyggelig og hjemmelig spise på det danske middagsbord.

Den krydrede tomatsovs og den naturlige syre fra tomaterne, kombineret med den fyldige smag fra makrellen og smagsnuancerne af chili, giver en helt unik smagsoplevelse.

Brug den som grundlag for en nytænkning af makrelsalaten, lad den spille med musklerne på en skive brød eller servér den lækre makrel med pasta eller ris.

Makrellen er desuden en superfood for dig, der spiser fisk, som både giver vitaminer, sunde omega-3 fedtsyrer og masser af ren, lækker protein. 


MAKREL I OLIVENOLIE

MAKRELHALER I OLIVENOLIE

Makrel i olivenolie fra Pinhais og Grøndals. Bæredygtige makreller fra Atlanterhavet, fyldt med protein og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med net i havet ud for Portugal og pakket i BPA-fri dåser.

Den lækre makrel fra Pinhais bygger på en næsten hundrede år gammel tradition med at fremstille fiskekonserves af høj kvalitet. De lokalt landede makreller forarbejdes nænsomt og konserveres, så mest muligt af makrellens naturlige smag bevares. Makrelfileterne er perfekte til den klassiske rugbrødsmad med lidt salt og peber på. De kan også være et fantastisk fundament i en hjemmelavet salat. Makrellen er et af de bedste superfoods på markedet med både vitaminer, sunde fedtsyrer, masser af protein og gavnlige mineraler


Tunfilet i timian og olivenolie

TUN MED KRAFTIGE NOTER FRA MIDDELHAVES KRYDREDE OLIVENOLIE

Den lækre tunfilet i timian og olivenolie fra Santa Catarina og Grøndals. Bæredygtig skipjack-tun fra Atlanterhavet med et naturligt lavt indhold af tungmetaller. Fisket med stang og pakket i BPA-fri dåser.

Vores lækre tunfilet har fået et ekstra pift med en traditionel timian og olivenolie. Den smagfulde olivenolie og de afbalancerede timian giver et delikat og elegant smagsindtryk, hvor tunfisken giver perfekt modspil til olien og timianen. Den serverer nærmest sig selv. Tunen er fisket med stang og line i Atlanterhavet ud for Azorerne og forarbejdet ud fra ædle håndværkstraditioner. Servér den på godt, groft brød, eller lad den give din salat en ny og spændende dimension.


TUNFILET I ØKOLOGISK OLIVENOLIE

TIL DIG DER ELSKER ØKOLOGISK OLIVENOLIE

Tunfilet i økologisk olivenolie fra Santa Catarina og Grøndals. Bæredygtig skipjack-tun fra Atlanterhavet med et naturligt lavt indhold af tungmetaller, fisket med stang og pakket i BPA-fri dåser.

Den bedste tun i den bedste økologiske olivenolie fra Portugal. Den økologiske olivenolie med sin lette citrus-syre og friske smag fremhæver de mange smagsnuancer i den lækre skipjack-tun. Det er tun, der smager så rent og lækkert, at det næsten er helligbrøde at bruge den i opskrifter. Vælger du alligevel at bruge den som fundament i en ret, får du et resultat, der hæver sig langt over den sædvanlige oplevelse.


Oliven med ansjos

GRØNNE MANZANILLA OLIVEN MED ANSJOSER

De nye oliven er helt særlige og drøn skønne, med en dyb umami smag. Det er grønne af typen manzanilla og som er udstenet, og fyldt med lækker ansjos.


TUN I OLIVENOLIE

HAR DU BRUG FOR LIDT MERE AF DEN GODE TUN I HVERDAGEN? NU KAN DU FÅ DEN GODE TUNG FRA SANTA CATARINA I STØRRE DÅSER! STADIG BÆREDYGTIGT - STADIG LÆKKERT.

De store dåser er med småstykker af tun - det betyder uensartede stykker af de samme gode fisk som vores tunfilet. Smagen er den fantastiske smag af Santa Catarinas håndværk og kunnen - bare med et lidt andet udseende og større mængder. Det her er tunen til en stor salat eller årets bedste tunmousse. Tunen er selvfølgeligt bæredygtigt fanget og fremstillet efter samme høje krav til kvalitet og smag som resten af udvalget. 


SARDINER I TOMAT OG OLIVENOLIE

SARDINER OG SOLMODNE TOMATER, BEHØVER VI SIG MER?

Solmodne tomater har ligeså længe jeg husker, været en himmelsk kombination med friske sardiner. Denne dåsefisk går man aldrig galt i byen med. Tomaterne giver både syrlig og sødmefulde umami til sardines fyldige smag. Vi bruger altid friske sardiner, som er traditionelt fisket med net i havet ud for Portugal og pakket i BPA-fri dåser.

Sardinerne fra Pinhais er marineret i tomat, der har både syre og fylde som gør et godt stykke brød godt selskab. Den delikate friske fiskesmag og tomatsaucen behøver næsten ikke andet, det skulle da lige være en smule purløg og et æg. Sardinerne er fisket efter gammel tradition, hvor fiskeriet er så skånsomt for naturen som muligt, og med fokus på håndværk og bæredygtighed. Den pikante smag af marinaden supplerer sardinens naturlige umami godt og giver en fisk, der er spækket med smag og sunde fedtstoffer. Den giver din mad både smag og sundhed, da den er spækket med vitaminer, omega-3 fedtsyrer og protein.


SARDINER I OLIVENOLIE

NOK VERDENS BEDSTE KLASSISKE SARDINER
Velsmagende sardiner i olivenolie fra Pinhais og Grøndals. Bæredygtige sardiner fra Portugal, fyldt med umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med net i havet ud for Portugal og pakket i BPA-fri dåser.

Sardinerne fra Pinhais er smagen af portugisiske traditioner. Det gode håndværk giver sardinerne en fyldig og delikat smag og vidunderlig konsistens, og fiskens høje kvalitet er perfekt bevaret i dåserne. Både konsistens, smag og udseende er i højsædet, og den milde olivenolie giver sardinerne plads til at folde sig helt ud. De smager fantastisk på rugbrød, eventuelt med lidt løg eller mayonnaise på, men kan også sagtens stå på egne ben. Sardinerne er rige på vitaminer og omega-3 fedtsyrer og fyldt med umami.