JS Food & Wine

Salg af delikatesser, krydderier, samt catering

Nu kan du vælge om du vil have sendt dine varer, eller om du ønsker at afhente dem på vores adresse.


Så er der nye spændende varer i Butikken.

Denne gang er det dejlig Lakrids og Italiensk Nougat.

Lakridsen kommer fra AMARELLI.

Amarelli familien har igennem århundreder forstået at udnytte naturens bedste råmateriale på en helt særlig måde fra familien startede lakridsfabrikken i Rossano i 1731 og frem til i dag. 

Amarellis lakrids produceres udelukkende på nøje udvalgte calabriske lakridsrødder, som altid har vokset vildt og naturligt i området, hvor lakridsfabrikken ligger. Det skyldes at mineralerne i området nær kysten og de klimatiske forhold giver lakridsrodsplanten optimale vækstforhold uden dog hverken at vokse for hurtigt eller for langsomt.

Den calabriske lakridsrod er naturligt sødere end andre lakridsrødder og meget værdsat for sin smag.

 

DU FINDER DE NYE VARER I SHOPPEN:

 


Lakridspastil m. appelsin. 100g æsker

Italiensk pastil lakrids med smag af appelsin.
Konsistensen er sej med den moderate brug af naturlig arabisk gummi og garant for en lang smagsoplevelse.


Amarelli lakridsdragée m. mint 100g

Italiensk lakridsdragé med mint.
Dragéret i kridthvid og meget frisk.
Smagen og duften er med toner af vanilje. 


Amarelli ren lakrids 100g Spezzatina rød boks

Ren lakrids i små brud.
Et naturprodukt skabt af calabriske rødder.
​Uden tilsat sukker.

Kendes også som "engelsk lakrids", da det var engelske købmænd, som bragte den til Danmark for godt 100 år siden.

Engelsk lakrids er 100% ren lakrids.


Rivoltini blød hvid nougatbar med forskellig smage(100g)

Cremet italiensk torronebar i flot indpakning. Også kendt som "hvid nougat" eller "fransk nougat" og her tilsat chokoladetrøfler efter italiensk opskrift.

Torronen har en blød og let fugtig konsistens og produceres efter traditioner, der går flere hundrede år tilbage i Cremona området.

Rivoltinis torrone laves af ingredienser af meget høj kvalitet og består primært af honning og mandler foruden sukker og glykosesirup. Dette udgør "basen" i opskriften.

Denne hvide nougat er ikke helt så sød, som den traditionelle fransk nougat ofte er, fordi der anvendes ekstra mange mandler og bruges glukosesirup, der tilsammen sænker sukkerindholdet.

Rivoltinis nougat er derfor også meget populær udenfor Italien og afstemt til nordiske forhold. 

Foruden basen i Rivoltinis torrone, så tilføres også en række lækre ingredienser, således at man får en masse spændende varianter at vælge imellem.

Alle nougatbarer produceres "incarnata", dvs den smagsgivende creme er ikke bare tilført som pynt, men indgår i selve nougatbaren også.

Rivoltini følger den oprindelige cremonesiske opskrift og er altså meget lig den traditionelle bløde franske nougat, men bare knapt så sød. Og så er den sandsynligvis ældre end den franske nougat, da opskriften går tilbage til 1300-tallet. Det diskuteres stadigvæk lystigt....