JS Food,Wine & Art

3 franske pateer

3 dejlige franske pateer på skærebræt og med en lille patekniv. Pateerne er • Fjerkræsterrin med vilde hvidløg • Skinketerrin fra Périgord med Tomme du Saladais. • Land terrin med Herbes de Provence 3x90gram

125,- DKK

Caprice Andelevermousse med Champagne

Caprice Andelevermousse med Champagne og Selimpeber. 130 gram

50,00 DKK

Caprise Gåselevermousse.

Caprise Gåselevermousse. Med figen, og sød vin fra Perigord. 130 gram

55,00 DKK

Figen chutney

Figen chutney med Ratafia, (hedvin typisk lavet på Champagne) 110 gram

50,00 DKK

Lakserillettes

Groft pureret fersk laks fra Stillehavet iblandet let røget laks fra Atlanten. Kan nydes som den er eller indgå en fabelagtig laskeomelet.

38,- DKK

Lakserillettes

Groft pureret fersk laks fra Stillehavet iblandet let røget laks fra Atlanten. Kan nydes som den er eller indgå en fabelagtig laskeomelet.

38,- DKK

Tunrillettes

38,- DKK

SardinRilettes

38,- DKK

Tun i olivenolie med citron, timian og laurbærbade

Tun i olivenolie med citron, timian og laurbærbade.

55,00 DKK

Tun med artiskok

Germon tun i stykker iblandet artiskok og mayonnaise.

50,00 DKK

Oliven med mandler fra Terra Kreta

Terra Creta Grønne oliven fyldt med mandler. Grønne "Chalkidiki" oliven dyrkes i Nordgrækenland. Det Ægæiske havs dybe blå, den lyse varme sol og det frugtbare græske land skaber disse fine grønne oliven med mandler. Naturligt fermenterede oliven og vi er stolte over at kunne tilbyde dem som en del af den græske middelhavs kost. Terra Cretas oliven egner sig godt salater, snacks, pizzaer og retter fra middelhavsområdet.

39,- DKK

Terra Creta blandede grønne og kalamta oliven.

Terra Creta bruger grønne "Chalkidiki" oliven, som dyrkes i Nordgrækenland. Det Ægæiske havs dybe blå, den lyse varme sol og det frugtbare græske land skaber disse fine grønne oliven som er kombineret med de mere specielle Kalamta oliven. Deres brun-sorte farve og karakteristiske "mandel" form har en unik og flot smag, der er anderledes end alle andre olivensorter i verden. Kalamata oliven vokser kun i bestemte regioner i Grækenland, i begrænsede mængder, så de betragtes som et meget specielt produkt. Terra Creta har søgt Grækenland igennem for at finde bønder, der producerer de bedste, mest lækre, naturligt fermenterede oliven (spiseoliven er alle fermenterede, nogle naturligt, de fleste ikke), og vi er stolte over at kunne tilbyde dem som en del af den græske middelhavskost. Terra Cretas oliven produceres ved hjælp af traditionel fermentering, og har ingen tilsætningsstoffer og er ikke tilsat konserveringsmidler eller farve. Kvalitets oliven kendes på deres ”bid”. Kødets fasthed og smag, der rækker langt ud over smagen af det vand de ligger i. Giv dig selv en gave, og prøv oliven der smager, som oliven bør smage. Terra Cretas blandende oliven er et godt valg til salater, snacks, pizzaer og retter fra middelhavsområdet.

39,- DKK