JS Food & Wine

Salg af delikatesser, krydderier, samt catering

Cretan Nectar Balsamic cream med appelsin 200ml

Denne lækre glaze er lavet af søde kretensiske appelsiner, koncentreret hvid druemost og hvid balsamico Den er helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, og har en helt fantastisk naturlig duft og smag af appelsin. Glazen med appelsin fra Cretan Nectar har en ualmindelig intens og autentisk smag af friske søde appelsiner kombineret med en mild smag af hvid balsamico. Den kan bruges stort set overalt i køkkenet, da den er ideel til blandt andet dressinger, marinader til kylling/fisk, retter fra middelhavskøkkenet, asiatiske retter samt oste og desserter. På Kreta bruger de den også til frisk yoghurt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du skulle være i tvivl om specifikke retter, hvori denne glaze kan anvendes, så kan bl.a. bruge den til at lave paneret og friturestegt fetaost

49,- DKK

Cretan Nectar Balsamic cream med granatæble og Aro

Denne helt unikke glaze med sød smag af granatæble og sortrøn (Aronia) vil med sikkerhed vinde indpas i dit køkken. Den er enorm intens i smagen, hvilket gør den komplementær til næsten alle typer af mad. Den er naturlig sød og med et lille strejf af balsamico. Du kan bruge den til desserter, oste, dressinger og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

49,- DKK

Cretan Nectar Balsamic cream med honning 200ml

Denne vidunderlige glaze med honning er lavet med naturlige ingredienser og er grundlaget for autentiske middelhavsretter. Du kan bruge den til lige det du ønsker. Den er perfekt til at hælde over salater, grillede grøntsager og til græsk yoghurt. Cretan Nectar balsamic glaze med honning er en delikatesse, og skal derfor nydes som en delikatesse. Det kan man bl.a. gøre ved at lave "Røget aubergine" og hælde glazen henover

49,- DKK

Cretan Nectar Balsamic cream. 200ml

Denne glaze er blevet udviklet til ære for alle dem der elsker den moderne gastronomi og naturlige råvarer. Den har en sød og sur smag med en konsistens af glaze, der kan være højdepunktet i enhver kulinarisk kreation. Den er ideel til oste, pynt, saucer, dressinger, marinader og over grillet kød/fisk og grøntsager - basis i køkkenet.

49,- DKK

Cretan Nectar Balsamic dressing med sennep og honn

Cretan Nectar Balsamic dressing med sennep og honning. Denne hvide balsamico dressing er et innovativt produkt, der smager helt uovertruffent, har en lækker smag af sennep med et hint af honning. Den er perfekt til at hælde over sin salat, færdiganrettet kød eller i din marinade.

45,00 DKK

Cretan Nectar Balsamic vinegar. 250ml

Den klassiske balsamicoeddike fra Kreta. Eddiken består udelukkende af naturlige råvarer, og er lavet af fine røde vindruer, der med sin unikke aroma giver en fantastisk smag. Eddiken går godt sammen med frisk salat, grillede grøntsager, et ostebord og som et ektra pift i dine marinader.

39,- DKK

Cretan Nectar balsamicoeddike, hvid 250 ml

Denne hvide balsamicoeddike fra Cretan Nectar er lavet af nogle særlige hvide druer, der giver eddiken en smuk ravfarve og helt igennem raffineret smag. Den er ideel til at hælde over friske grønne salater og til marinering af fisk eller hvidt kød. Den hvide balsamicoeddike kommer virkelig til sin ret i en gulerodssalat med fetaost

39,- DKK

Cretan Nectar Lagret vinegar. 375ml

Denne lagret vinegar har en unik kraftig smag, der virkelig giver den sjæl. Vinegaren produceres med respekt for traditionerne, og er lavet med røde Roman-vindruer der gror eksklusivt i Chania-regionen på Kreta. Druerne modner i årevis i trætønder på Cretan Nectars traditionelle olivenfabrik. Eddike perfekt til salater, marinader, dressinger mv.

39,- DKK

Pamako Blend Høsten 2018, 250 ml

Denne prisvindende økologiske ekstra jomfruolivenolie er en sjælden set blanding af den gamle kretensiske olivensort Tsounati med 60% og Koroneiki, som er den mest udbredte sort i Grækenland med 40%. Denne specielle olivenolie har en frisk og frugtig aroma med mildt krydrede elementer, mest fremtrædende er duften af nyslået græs. Der er også en underliggende aroma og smag af røde frugter, tomat og en smule artiskok, der gør det til en elegant olivenolie der præsterer en ualmindelig balance mellem aroma og bitterhed.​ Brug denne olie kold, enten til at drikke eller i super smoothies. Til maden kan den bruges til brød, i salater, i dressinger, eller hæld det direkte over maden på tallerkenen.

219,- DKK

Pamako Monovarietal høsten 2018, 250 ml

Denne økologiske ekstra jomfruolivenolie er som noget helt unikt produceret af 100% Tsounati oliven. Denne helt særlige olivenolie har en frisk og frugtig aroma med stærke krydrede elementer, mest fremtrædende er duften af nyslået græs. Den trænede vil også kunne genkende en unik smag af friske umodne grønne mandler (syrlig smag), bananer og artiskok, hvilket giver en krydret og frisk smag, du ikke finder i andre olivenolier.​ Brug denne olie kold, enten til at drikke eller i super smoothies. Til maden kan den bruges til brød, i salater, i dressinger, eller hæld det direkte over maden på tallerkenen.

219,- DKK

Terra Creta Balsamic eddike 15 år, Økologisk

En delikat og rund glaze med en sød og sur smag, der har lagret i 15 år for at opnå den perfekte smag. Produceres på røde druer i lokalområdet ved Kolymvari i kombinationen af koncentreret vinedruemost og lagret balsamcioeddike. Terra Creta Balsamic Cream er produceret på 100% naturlige ingredienser uden tilføjet farve- eller sødestoffer under bæredygtige forhold. Perfekt til marinade af kød eller fisk, som dressing til salater eller grøntsager, eller du kan vælge at bruge den som en flot dekoration på din tallerken.

99,- DKK

Terra Creta Estate Ekstra Jomfru Olivenolie, Koldp

Terra Creta Estate ekstra jomfru olivenolie, har en guldgrøn nuance med en afbalanceret smag og en langvarig blød eftersmag. Den vidunderlige frugtagtig aroma med hints af pærer og mandler skyldes olivensorten "Koroneiki", der anvendes i denne ekstraordinære olivenolie. Den er ideel til bagning, dips, pestoer og milde salater, men det er også en god olie at bruge til stegning, gryderetter og friture, så længe temperaturen ikke kommer over 190 gr.

50,- DKK

Terra Creta Grand Cru Ekstra Jomfru Olivenolie, Ko

En uventet og meget klar smagsprofil, hvor grønne mandler, grønne tomatblade, artiskok og kiwi dominerer. En god olivenolie har en duftprofil, hvor nyslået græs ofte er mere eller mindre fremtrædende. I denne unikke premium quality Ekstra jomfru olivenolie er duften en kompleks sammensætning af grøn frugt. Smager man på den, mærker man også en pebret smag, når man synker den. Bitterhed: Medium til intens Peberagtig: Medium til intens Produceres i begrænset mængde.

275,- DKK

Terra Creta Multivarietal premium blend 42 Ekstra

Blend 42 er en speciel premium quality Ekstra jomfru olivenolie, der har en kompleks aroma, med en frisk grøn frugt, der som noget helt unikt, er essensen af i alt 42 forskellige olivensorter, og formentlig den eneste af sin art i verden. Den er krydret i smagen, uden at være skarp eller videre bitter, og giver en meget interessant og behagelig fornemmelse. Bitterhed: Medium Peberagtig: Medium til intens Produceres i begrænset mængde.

140,- DKK

Terra Creta Olivenolie Økologisk 500 ml Ekstra Jo

Olivenolien har en guldgrøn nuance og en mild smag. Den er meget let krydret med en blød eftersmag. Den har en vidunderlig grøn frugtagtig aroma, som mange forbinder med nyslået græs, men der er også en antydning af grønne pærer, artiskok og umodne mandler, hvilket skyldes olivensorten "Koroneiki", der anvendes i denne ekstraordinære olivenolie. Den er ideel til bagning, dips, pestoer og milde salater, men det er også en god olie at bruge til stegning, gryderetter og friture, så længe temperaturen ikke kommer over 190 grader. Det er oplagt at bruge denne ekstra jomfru olivenolie i en lækker græsk salat

85,- DKK