
Chef Paul Prudhomme Blackened redfish magic
Original krydderi til fremstilling af blackened fish. Bruges også som smag til grillning, stegning af alle slags skaldyr. Dåsens vægt 71 gram
50,00 DKK

Barbeque Magic
En krydderi blanding med specielt udvalgte krydderier, der giver en varm og røgfyldt smag, når du griller. Anvendes også som smagsstoffer i marinader. Velegnet til alle typer kød.
45,00 DKK

Chef Paul Prudhomme Poultry Magic
En krydderi blanding med specielt udvalgte krydderier og urter egnet til kylling, kalkun og and. Bruges primært som en smag til grillning, stegning og marinader. dåsens vægt 71gram
50,00 DKK

Tony Chacheres Ceole Seasoning
Består af 38 forskellige krydderier og urter og passer til alt. Bruges i New Orleans i stedet for salt og peber som smag af alt fra kylling, kød, fisk til æggekage, supper, dressinger, dips og salater. vægt 227g
50,00 DKK

HAVSNØ - Norsk flagesalt
Havsnø flagesalt fra North Sea Salt Works. Håndhøstet havsalt direkte fra Norskehavet. Ideelt til bagning og enhver madopskrift du gerne vil gøre speciel og hæve til et gastronomisk niveau. Pose á 175 g
50,00 DKK

Hel Sort Malabar peber
Hel Sort Malabar peber. Kvalitetspeber fra Malabar kysten i Indien. Denne sorte peber frembringer en kompleks smag og lang eftersmag.
50,00 DKK

JS Food&wine Peber-salt
JS Food&wine Peber-salt Mellemkværnet peberblanding af sort Malabar og hvid Muntok peber, mikset med middelhavssalt fra Baleine. vægt 90 gr.
25,00 DKK

Bulliards pepper hot sauce
Bulliards pepper hot sauce. En klassisk ekstra stærke egetræsfad lagret chili sauce. Saucen er lavet af knust Tabasco og Habanero Chili, som fermenteres på egfad sammen med salt i flere år. Derefter blandes chili-massen med destilleret hvid eddike.
28,00 DKK

Liquid Smoke
Try Me Hickory Liquid Smoke er en flydende røgsmag, der giver en forstærket røg / kulgrillet smag på alle slags råvarer. Brug som smag i marinader, saucer eller børstet direkte på kødet inden stegning. Try Me Hickory Liquid Røg er produceret af hickory, hvid eg, ild og vand. Ved forbrænding af hickory og udvidelse dannes der røg, der passerer gennem koldt vand, som derefter passer til den klassiske smag af hickory røg. Derefter filtreres vandet og kondenseres, og i denne proces fjernes alle uønskede stoffer og forbliver et godt naturligt produkt, der smager intenst ved hickory-røg. 147ml pr flaske
50,00 DKK

Tiger sauce
En sød-syrlig chili sauce lageret på egefade. Specielt lavet til kylling, svinekød eller oksekød men også egnet til laks og rejer. Tiger sauce bruges primært som glasur eller marineret ved grilling, men også som en smag af hamburgere, kødkød, wok, dressinger, gryder eller som drypsaus direkte på pladen. Tiger sauce er lavet efter en original opskrift fra 1960. 147ml pr flaske
50,00 DKK

Try Me Oyster & Shrimp Sauce
En sød - sur chili sauce lagret på egefad. Specielt lavet til fisk og skaldyr. Bruges primært som marineret. Pensel på en fiskfilet og læg derefter på grillen. Også egnet som smagsstoffer i supper, gryder eller i salatdressinger. Østers og rejer sauce minder om Tigersauce i smag, men har mere sødme, så smagen bedre "gifter" sig med fisk og skaldyr. flaskens indhold 147ml
50,00 DKK

Try Me Wine & Pepper Worcestershire Sauce
En traditionel worcester sauce smagret med fransk sherry og egefadslagret rød chili (capsicum frutescens). Anvendes som smagsstoffer i marinadesupper og saucer. flasken indhold 147ml.
50,00 DKK